25
JAN
2016

ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА МУВ ВО ПОСЕТА НА ТИКА

Делегацијата на МУВ  престојуваше во работна посета на Анкара.

Со Ректорот на Меѓународниот Универзитет Визион Проф. д-р. Фадил Хоџа на оваа посета беше придружен и проректорот Доц. др. Абдулмеџит Нуредин. Делегацијата за време на посетата се сретна со Али Маскан, потпретседател на ТИКА. На средбата, се информираше преставниците на ТИКА за активностите на универзитетот и се констатаираше понатамошната соработка.

tika-vizyon