24
APR
2018

Втор Меѓународен Семпозиум за Општествени Науки

Во периодот од 20 – 22 април Меѓународниот Универзитет Визион и Универзитетот „Гоце Делчев“ го организираа вториот меѓународен семпозиум за општествени науки. Поздравни говори одржаа ректорот на Меѓународен Унуиверзитет Визион проф.д-р Фадил Хоџа и д-р Неџати Демир претставник на Универзитетот „Гоце Делчев“ како и проф. д-р Виолета Димова, декан на Факултетот по психологија.

На семпозиумот присуствуваа бројни учесници кои излагаа на различни теми, а интересот на студентите кои учествуваа исто така беше голем.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank