02
JUN
2017

ВИЗИОН ОРГАНИЗИРАШЕ II. ТРАДИЦИОНАЛНА ЗАВРШНАВЕЧЕРА

По повод завршување на академската година на 27.05.2017 година Меѓународниот Универзитет ВИЗИОН, традиционално за своите студенти организираше  завршна вечера (поради месецот на постот, Рамазан оваа година Ифтар вечера). На традиционалната завршна вечера покрај Управата на Универзитетот присуствуваше академскиот кадар, основачите и студентите на Универзитетот.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank